Gewichtsconsulten

Heeft u hulp nodig bij het krijgen van een gezond gewicht? Marcel van Vital Generations is erkend gewichtsconsulent bij de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland). Dit houdt in dat hij professioneel te werk gaat en aan alle kwaliteitseisen voldoet die de beroepsvereniging aan hem stelt. U kunt er voor kiezen om gewichtsconsulten aan huis te krijgen of op één van de spreekuuradressen van Vital Generations.

Voedingsadvies

Met voedingsadvies bij Vital Generations wordt er eerst gekeken naar uw huidige eetgedrag en welke voeding u dus binnenkrijgt. Vanuit die informatie wordt er  gekeken naar waar er voor u verbeterpunten liggen met betrekking tot uw eetgedrag om zo uw gewenste situatie te kunnen bereiken.

Bewegingsadvies

Met bewegingsadvies bij Vital Generations krijg u inzicht in uw huidige beweeggedrag, uw behoeftes als mens en persoonlijke wensen met betrekking tot beweging. Het bewegingsadvies geeft u een basis voor het maken van keuzes in wat voor u opties zijn om uw gewenste situatie te kunnen bereiken.

Leefstijladvies

Met Leefstijladvies bij Vital Generations wordt er gekeken naar uw huidige leefstijl en uw persoonlijke doelen met betrekking tot gezonder leven. Het leefstijladvies geeft u inzicht in ‘hoe’ het aanpassen van uw leefstijl kan bijdragen aan het bereiken van uw gewenste situatie.

Programma’s ‘Vitaal Sterk’

Vital Generations biedt naast maatwerk ook drie totaalprogramma’s ‘Vitaal Sterk’ aan. Deze totaalprogramma’s zorgen ervoor dat u zich vitaler gaat voelen en fysiek sterker wordt. Binnen elk programma krijgt u persoonlijk voedings-, bewegings- en leefstijladvies en coaching. Het verschil tussen deze drie programma’s is de hoeveelheid coaching en soort coaching.

Waarom kiezen voor een totaalprogramma ‘Vitaal Sterk’? Veranderen van uw huidige gedrag kan lastig zijn. Gedragsverandering kost namelijk discipline, tijd en energie. Wanneer u dus uw gedrag wilt veranderen om uw gewenste situatie te bereiken, is de slagingskans groter met één van de totaalprogramma’s van Vital Generations.

Vitaal Sterk 1 (12 maanden)
 1. Intake (1 uur)
 2. Vervolg consult (1 uur)
 3. Vitaliteitscoaching (1 uur)
 4. Drie kwartaal metingen (10 min) met vervolg consult (20 min)
 5. Slot consult (1 uur)
Vitaal Sterk 2 (12 maanden)
 1. Intake (1 uur)
 2. Vervolg consult (1 uur)
 3. Vitaliteitscoaching (1 uur)
 4. Drie online-coachingssessies (30 min)
 5. Drie kwartaal metingen (10 min) met  vervolg consult (20 min)
 6. Slot consult (1 uur)
Vitaal Sterk 3 (12 maanden)
 1. Intake (1 uur)
 2. Vervolg consult (1 uur)
 3. Vitaliteitscoaching (1 uur)
 4. Vijf online-coachingssessies (30 min)
 5. Drie kwartaal metingen (10 min) met vervolg consult (20 min)
 6. Slot consult (1 uur)

Vitaler en gezonder worden doen we samen!