Over

Hoi! Ik ben Marcel Cohen, oprichter van Vital Generations. Vital Generations is ontstaan vanuit mijn behoefte om mensen vitaler en gezonder te maken door preventieve maatregelen. Het is steeds meer bekend dat je door gezond eten, voldoende beweging en een gezonde leefstijl veel ziektebeelden kunt voorkomen. Als sport- en gezondheidskundige en erkend BGN-gewichtsconsulent wil ik voor u een brug zijn naar een vitaler leven. Als coach zal ik u realistische adviezen geven en handvatten waar u echt iets mee kunt. Ik zal het beste uit u halen en u ondersteunen gedurende onze samenwerking. Van mij zult u horen wat u WEL mag en niet wat u NIET mag! Mijn missie is u vitaler en gezonder maken op de manier die bij u past.

Werkmethode

Om mensen vitaler en gezonder te maken zal ik u eerst toelichten wat Vital Generations onder vitaal zijn verstaat:

“Vitaal zijn is een goed gebalanceerde geestelijke en lichamelijke gezondheid, wat zorgt voor een positieve levenskracht of levenslust”

Om een betere geestelijke en lichamelijke gezondheid te krijgen, richt Vital Generations zich op de preventieve maatregelen: voeding, beweging en leefstijl. Door het aanpakken van deze drie factoren zal iemand vitaler en gezonder worden. Een gezond gewicht hanteert Vital Generations als basis voor iemands vitaliteit. Vital Generations is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) en hanteert de Richtlijnen goede voeding van de Gezondheidsraad. De richtlijnen zijn getoetst op de huidige stand van de wetenschap en worden voor de cliënt vertaald door het Voedingscentrum (www.voedingscentrum.nl), onder meer via de Richtlijnen Schijf van Vijf.

Hoe gaan we te werk? Als eerst zal in een kennismakingsgesprek duidelijk worden wat uw wensen en verwachtingen zijn. Na een overeenstemming van uw wensen en verwachtingen zal er een intakegesprek aan huis verzorgd worden. Vanuit deze intake komt er een vervolgconsult met een op maat gemaakt persoonlijk advies. Na dit advies kan Vital Generations een rol spelen in de implementatie met behulp van effectieve gewichtscoaching en vervolgconsulten.

Vitaler en gezonder worden doen we samen!